Cholodin

5 Stars
5 Beoordelingen
Cholodin bevat choline en is speciaal ontwikkeld voor de hond en kat met verouderingsverschijnselen (zoals verandering in gedrag, geheugen of stemmingen). Cholodin steunt in het vertragen hiervan. Het product wordt als aanvullend diervoeder gegeven.

Doeldier(en):
Honden.

Leeftijd:
Senior

Toedieningswijze:
Tabletten

Werkzaam tegen:
Hersenen - Senior, Gedrag

Omschrijving:
In de praktijk wordt Cholodin ook voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij een verminderd functioneren van het centrale of perifere zenuwstelsel vermoed wordt. Dierenartsen in de V.S. melden goede resultaten bij primaire epilepsie. Vaak kan de dosis chemotherapeutica verlaagd worden of zelfs geheel achterwege gelaten worden.

Contra-indicaties:
Geen.
Cholodin Hond | 50 tabl

Op voorraad

€28.00 €24.35
Cholodin Kat | 50 tabl

Beoordelingen

5 Stars
Cholodin, Werkt Goed
"3 maanden gegeven en een zeer goede verbetering"
-
5 Stars
Cholodin Kat
"Onze lieve 16 jarige poes begon vorig jaar te spoken 's nachts en leek dingen te zien die er niet waren. Volgens de dierenarts waren dit tekenen van beginnende dementie. Na wat speurwerk op internet kwam ik cholodin kat tegen en we zijn het gaan proberen. Flink wat potjes zijn er doorgegaan. Onze mooie meid werd weer zichzelf en was weer ontspannen! Echt een aanrader! heb alles gekocht bij kathond, boden altijd de beste prijs en snelle verzending. vandaag besteld en morgen binnen. kan niet beter."
-
5 Stars
Cholodin Voor Ons Kat
"onze kat voelt zich er beter bij. Zijn balans/evenwicht is verbeterd en zijn eetlust veel toegenomen, wat positief is."
-
5 Stars
Goed Product
"Onze kat van 15 jaar oud kreeg last van dementieverschijnselen. Via een blog van een dierenarts hoorde ik over Cholodin. Ik heb het besteld bij kathond.nl en ik ben heel tevreden over het resultaat. Onze kat heeft er echt baat bij. Zij is haar onrust kwijt."
-
4 Stars
Verrast
"Mijn kat Poekie van 13 jaar komt zelf om het pilletje (snoepje) vragen. Ze is veel minder verward en miauwt 's nachts ook veel minder. Ze krijgt Cholodin nu 3 weken en tot nog toe ben ik blij verrast met het resultaat. Ik krijg daardoor ook meer rust."
-