Drontal Hond Tasty | 2 tabl

400722103-5053

Drontal Dog voor de behandeling van rondwormen, zoals spoelwormen en haakwormen.
Voor de behandeling van besmetting van de meest voorkomende lintwormen.
Geschikt voor honden: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht.
Verpakking: 2 tabletten.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€11.67
Op voorraad
Details

Drontal Large Dog Tasty heeft de vorm van een klein botje en wordt sneller geaccepteerd door de lekkere rundvleessmaak.

Drontal Dog is een breed spectrum ontwormingsmiddel. Dat houdt in dat het werkt tegen de voornaamste rond- en lintwormen bij uw hond. Met een éénmalige toediening per behandeling, bestrijdt dit middel spoel-, lint-, haak- en zweepwormen. De werkzame stoffen van Drontal Dog zijn Pyrantelembonaat, Praziquantel en Febantel.


Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar.
Indicaties: Drontal Dog: voor honden met een gewicht vanaf 2,5 kg. Drontal Large Dog: voor grote honden met een gewicht vanaf 10 kg.
Contra-indicaties: Drontal DogHonden die lichter zijn dan 2,5 kg. In combinatie met een ontwormingsmiddel dat Piperazine bevat. Het wordt afgeraden om Drontal Dog tijdens het eerste en tweede trimester van de dracht te gebruiken. Drontal Large DogBij honden die lichter zijn 10 kg. In combinatie met een ontwormingsmiddel dat Piperazine bevat. Het wordt afgeraden om Drontal Large Dog tijdens de eerste helft van de dracht te gebruiken.

Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.