Flexadin Advanced - 30 chews

360587456-5487

Fabrikant: Vetoquinol

Verkoper: F & C BV

€36.95
Op voorraad
Details

Speciaal voor viervoeters die extra ondersteuning kunnen gebruiken aan de gewrichten is er de Advanced van Flexadin. Deze kauwbrokjes hebben een unieke samenstelling van UCII (niet gedenatureerd collageen type II), omega 3-vetzuren, Boswellia serrata en vitamine E.


Collageen type II is het belangrijkste eiwit in het kraakbeen van de hond en zorgt voor (het behoud van) gezond kraakbeen. Collageen type II is een belangrijke bouwsteen van kraakbeen, dat zorgt voor een aanpassing van het afweersysteem, waardoor de reactie in het gewricht geremd wordt. Boswellia Serrata in de verbeterde formule draagt bij aan een complete ondersteuning van de gewrichten.


Als je hond de Flexadin Advanced met Boswellia niet lekker vindt, kun je ook de Flexadin Advanced Original, zonder Boswellia proberen.
Indicaties: Met een unieke samenstelling die bijdraagt aan het ondersteunen van de gewrichten. Zeer geschikt voor honden met osteoartritis. Het unieke UC II (ongedenatureerd collageen): een belangrijke bouwsteen van kraakbeen; zorgt voor een aanpassing van het afweersysteem, waardoor de reactie in het gewricht geremd wordt. Met omega 3-vetzuren, die bewezen effectief zijn bij osteoartritis (om de gewrichten gezond te houden). Bevat vitamine E, een antioxidant die de afbraak van kraakbeen helpt tegen te gaan. Met Boswellia Serrata voor een complete ondersteuning van de gewrichten.