Laxatract

4.5 Stars
7 Beoordelingen
Laxatract om verstoppingen bij kat of hond op te lossen. Bevat bestanddelen die de opstipatie als gevolg van bijv haarballen of te grote darminhoud in de dikke darm afbreken. Laxatract wordt ook aangeraden voor bestrijding van bacteriële darminfecties.

Doeldier(en):
Hond, kat

Leeftijd:
Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Siroop

Werkzaam tegen:
Geen

Omschrijving:
Voedingssupplement voor hond en kat ter voorkoming van obstipatieproblemen (bv veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud, hypoactiviteit, etc.) en als aanvulling bij de bestrijding van bacteriële darminfecties.

Contra-indicaties:
Geen
Laxatract | 125 ml

Laxatract | 125 ml

8718469446674

Op voorraad

€16.68 €14.50

Beoordelingen

5 Stars
Laxatract
"Mijn kat van 15 jaar had moeite met haar stoelgang. Nu ik Laxatract door haar eten doe is het probleem opgelost. Via kathond de beste prijs gevonden."
-
5 Stars
Laxatract, Tevreden
"Goed product, ik heb het eerder gekocht van de dierenarts. We hebben in verhouding een grote dosering nodig voor onze hond. Het product is niets op aan te merken. Doseerspuitje zit erbij. Ben er blij mee"
-
5 Stars
Laxatract
"Een heel goed product op basis van lactulose die helpt bij het behandelen van verstopping bij konijnen. werkte snel en dus goed."
-
5 Stars
Laxatract
"Sinds ik dit middel elke dag door het water meng, heeft mijn hond geen last meer van obstipatie. Op het internet een veel betere prijs dan via de dierenarts."
-
4 Stars
Laxatract
"Werkt prima, Kat EET het gewoon door zijn voer. Ontlasting is wat zachter en alles lijkt nu normaal te werken."
-
4 Stars
Laxatra Werkt Prima En Snel
"Gebruik dit al een aantal jaren, door het blikvoer van mijn poes. prima prijs bij kathond.nl en hele snelle service."
-
4 Stars
Laxatract
"werkt prima. onze kater gaat vaker naar de kattenbak, meer en zachtere ontlasting. ik denk helaas wel dat ze het haar leven lang zal moeten gebruiken"
-