Orijen Guardian 8 Cat

De Orijen Guardian 8 Cat is een kattenvoer speciaal ontwikkeld om jouw kat zo lang mogelijk gezond te houden. De voeding is samengesteld om de meest voorkomende kattenkwaaltjes te kunnen voorkomen door middel van de beste ingrediënten.


Orijen Guardian 8 Cat bestaat voor 90% uit dierlijke ingrediënten. Dit is belangrijk voor katten omdat dit carnivoren zijn. Een groot deel van deze dierlijke ingrediënten is gemaakt van vers en rauw vlees. De voeding biedt een 8-voudige ondersteuning om een groot deel van de veelvoorkomende kattenkwaaltjes te doen voorkomen. Hierdoor blijft jouw kat langer fit en gezond. De dierlijke ingrediënten van Orijen Guardian 8 Cat zorgen ervoor dat de spieren van jouw kant worden ondersteunt. Daarnaast zorgen ingrediënten als gedroogde cichoreiwortel en andere natuurlijke vezels ervoor dat de spijsvertering van jouw kat optimaal blijft. Het voer is samengesteld met ingrediënten die katten vroeger in het wild ook zouden eten als ze zelf hun prooi hadden gevangen. Hierbij kun je denken aan spiervlees, botten en organen.


Het voer bestaat uit delen van gevogelte, vis, groente en fruit welke allemaal bijdragen aan de gezondheid van jouw kat. Het voer is door veel katten goedgekeurd, zelf door de meest kieskeurige katten. De ingrediënten van dit voer zorgen ervoor dat jouw kat op zijn best kan presteren. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een goede hartfunctie en zorgen ervoor dat de gezondheid van de ogen goed blijft. Daarnaast dragen de ingrediënten bij aan een gezonde en mooie glanzend vacht van jouw kat en soepele spieren en gewrichten. Hierdoor kan jouw kat lekker rondrennen en spelen, of dit nu binnen of buiten is.


Door te kiezen voor goede voeding voorkom je dat jouw kat kwaaltjes krijgt en naar de dierenarts moet. Dit wil je natuurlijk voorkomen want je wil dat de gezondheid van jouw kat voorop staat. Orijen Guardian 8 Kattenvoer is zo samengesteld dat het zich richt op alle noodzakelijke voeding die de kat nodig heeft op goed te functioneren en gezond te blijven. Zo kunnen jij en jouw kat jarenlang in goede gezondheid van elkaar genieten en kan jouw kat zorgeloos blijven rennen, spelen en ravotten.