Trovet Mobility

Trovet Mobility een toevoeging voor hond of kat ter bevordering van gezonde en soepele gewrichten. De omega-3 vetzuren gaan ontstekingsreacties tegen en verminderen de symptomen van gewrichtsproblemen (artrose). Sacha’s blend kan gemengd worden met voer en drinkwater. Na gewrichtsblessure of gewrichtschirurgie mag de dosering verdubbeld worden.
Doeldier
Hond, Kat

Leeftijd
Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze
Poeder

Indicatie
Gewrichten

Indicatie omschrijving
Trovet Mobility is een natuurlijk voedingssupplement voor de gewrichten van honden en katten: Vermindert de symptomen en pijn van gewrichtsaandoeningen en artrose. Vermindert de kans op gewrichtsbeschadiging. Extra informatie: Ondersteunt de behandeling voor artritis, elleboog- en heupdysplasie bij jonge en oudere dieren.. Mogelijkheid voor een verminderde dosis van NSAID’s (pijnstillers). Groeiondersteuning (bijv. groeipijn) bij jonge dieren van grote rassen (vanaf 6 mndn tot 2 jr). Vermindering van gewrichtsslijtage bij werkende honden of honden die agility beoefenen.

Contra-indicaties
Drachtige teven en poezen. Honden en katten met een zeedierenallergie. Aanvullend voor de Bites: tarweglutenintolerantie.
TROVET Mobility | 250 g Poeder (Sashas Blend)

Op voorraad & gratis verzonden

€74.46 64.75