Monoclean oorreiniger | 20 x 5 ml

871464600-1650

Monoclean 20 x 5 ml

Fabrikant: AST Farma

Verkoper: F & C BV

€16.95 12.75

Aantal:  
Op voorraad
Doeldier(en): Hond, Kat.
Leeftijd: Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze: Oordruppels
Werkzaam tegen: Ogen - Oren
Omschrijving: Geen
Contra-indicaties: Niet toepassen bij dieren met (mogelijke) trommelvliesperforatie.
Dosering/Toediening: Breng de flacon van 5 ml verticaal in de gehoorgang terwijl de oorschelp omhoog wordt gehouden. Breng een voldoende hoeveelheid van de vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor routinematige behandeling 1-2 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij oorspoelen 2 maal per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie voorafgaand aan elke behandeling toepassen. Stappen Dopje van de falcon eraf draaien Oor aan de bovenkant optillen (bij de hond) en inhoud van de flacon in de gehoorgang spuiten. Afhankelijk van de grootte van het dier de hele of de halve inhoud. Masseer voorzichtig de oorbasis enkele seconden om de oplossing zo goed mogelijk in het oor te brengen. MONOCLEAN in beide gehoorgangen van hond of kat aanbrengen. Afhankelijk van de grootte van het dier: bij grote dieren een flacon (5 ml) per oor bij middelgrote of kleine dieren inhoud van de flacon over beide oren verdelen
Werkzame bestanddelen: Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.
Bijwerkingen: Geen
Waarschuwingen: Uitsluitend voor uitwendig gebruik; vermijdt contact met de ogen. Niet met wattenstokjes in de oren komen; hiermee wordt het oorsmeer dieper de gehoorgang in gedrukt.
Verpakking: 20 x 5 ml.
Verdere info: Geen
Merken: Monoclean
Geschikt Voor: Kat & hond
Probleemgebieden: Huid/Vacht, Oormijt
Leeftijden: Jong, Kitten, Pup, Senior, Volwassen
Toedieningswijzen: Oordruppel/gel