Verantwoordelijkheid

MediBase BV steunt elk jaar een ander goed doel. Voor 2020 hebben wij gekozen voor de Dierenbescherming. U kunt ons hierbij helpen door bij het plaatsen van een bestelling bij een van onze webwinkels 1 euro toe te voegen aan uw bestelbedrag. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u hier vanzelf de mogelijkheid toe. In januari 2021 doneren wij het opgehaalde bedrag in een keer aan de Dierenbescherming.


De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. Ze beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.

De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit, in voor dieren in nood. Dat doen ze met dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers die zij in het land hebben.

De Dierenbescherming streeft ernaar om verstoord dierenwelzijn te verminderen of te voorkomen en de situatie voor zowel dier als mens te verbeteren. Dit doen zij met verschillende projecten en dienstverlenende instanties zoals Dierenbuddy, Helpdesk Hulpverleners en een hondenuitlaatservice in Den Haag.