Advantix 100/500 | Hond 4-10 Kg | 6 Pipetten

400722103-3912

Advantix 100/500 Hond voor behandeling en preventie van vlooien, teken, zandvliegen en muggen.
Werkzaam tegen vlooien gedurende 4 weken, beschermt tegen teken gedurende 3 tot 4 weken.
Heeft een afwerende werking tegen zandvliegen en muggen gedurende 2 tot 3 weken.
Spot-on (druppels in de nek).
Geschikt voor honden van 4-10 kg.
Verpakking: 6 pipetten.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€36.50
Op voorraad
Details

Advantix met de werkzame bestanddelen Permethrine en Imidacloprid is een snelwerkend middel dat vlooien, teken en luizen doodt. Ook werkt de oplossing tegen teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen. Deze parasieten kunnen verschillende ziekten overbrengen op jouw hond. De afwerende werking van Advantix vermindert dit risico.


Advantix is een spot-on anti-vlooien en tekenmiddel voor de hond en wordt aangebracht met pipetten. Advantix blijft ook werkzaam na blootstelling aan water. Je kunt de hond echter na het aanbrengen van de pipet beter niet direct wassen.
Indicaties: Doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt jouw hond gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien.. Doodt teken en beschermt jouw hond gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe teken.. Doodt bijtende luizen.. Beschermt jouw hond tegen zandvliegen (2 tot 3 weken), muggen (2 tot 4 weken) en stalvliegen (4 weken).. Geschikt voor honden met een vlooienallergie..
Contra-indicaties:

Advantix mag niet gebruikt worden bij alle katten, pups die jonger zijn dan 7 weken, pups die een lichaamsgewicht onder 1,5 kg hebben en bij honden die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of hulpstoffen. Voor katten gebruik je de Seresto Kat.


Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.