Betalen

U kunt op de volgende manieren betalen:
 
                   
 
 
               
 
Alle online betalingen verlopen via Mollie en Paypal. Via deze betaalplatforms worden betalingen veilig en correct verwerkt.

U kunt ook kiezen voor een bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u de betalingsgegevens in de orderbevestiging.
 
Vooruitbetaling: Als u voor de vooruitbetalingsmethode kiest, zullen wij u onze bankgegevens in een aparte e-mail sturen en de goederen na ontvangst van de betaling virj geven. Houd er rekening mee dat betalingstransacties tussen banken doorgaans iets langer duren.
 
Creditcard: Wanneer u uw bestelling plaatst, geeft u uw creditcardgegevens op. Na uw legitimatie als wettige kaarthouder, wordt de betalingstransactie automatisch uitgevoerd en wordt uw kaart belast.
 
PayPal: Tijdens het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de website van de online provider PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, moet u zich daar registreren of u eerst registreren, legitimeren met uw toegangsgegevens en de betalingsinstructie aan ons bevestigen. Na het plaatsen van de bestelling in de winkel, vragen we PayPal om de betalingstransactie te starten. De betalingstransactie wordt direct daarna automatisch door PayPal uitgevoerd. Tijdens het bestelproces krijgt u meer informatie.
 
Giropay: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank. Om het factuurbedrag via Giropay te kunnen betalen, moet u een bankrekening hebben die is geactiveerd voor internetbankieren, u dienovereenkomstig te identificeren en de betalingsopdracht aan ons bevestigen. Tijdens het bestelproces krijgt u meer informatie. De betalingstransactie wordt direct daarna uitgevoerd en uw rekening wordt gedebiteerd..
 
Sofort: Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank. Om het factuurbedrag via Sofort te kunnen betalen, moet u een bankrekening hebben die is geactiveerd voor internetbankieren, u dienovereenkomstig te identificeren en de betalingsopdracht aan ons bevestigen. Tijdens het bestelproces krijgt u meer informatie. De betalingstransactie wordt direct daarna uitgevoerd en uw rekening wordt gedebiteerd.
 
Koop op rekening via Klarna: In samenwerking met Klarna AB (www.klarna.nl), Sveavägen 46, Stockholm, Zweden, bieden wij u koop op rekening aan als betalingsmogelijkheid. Houd er rekening mee dat Klarna-facturen alleen beschikbaar zijn voor consumenten en dat u in elk geval aan Klarna moet betalen. Bij koop op rekening via Klarna krijgt u altijd eerst de goederen en heeft u altijd een betalingstermijn van 14 dagen. De volledige voorwaarden voor aankoop op rekening vindt u hier. Er zijn bijkomende kosten van 1,95 euro.