Scalibor Protectorband | Small/medium | 48 Cm

871318402-5227

Scalibor protectorband small/medium voor de bestrijding van teken en zandvliegen.
Beschermt gedurende 5 tot 6 maanden.
Halsband van 48 cm.
Voor de kleine en middelgrote hond.
Kleur: wit

Fabrikant: MSD (Intervet)

Verkoper: Thirdstreet BV

€29.25
Op voorraad
Details

De Scalibor Protectorband voorkomt teken en weert zandvliegen. De Scalibor halsband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden. Gaat uw hond mee naar het buitenland? Met Scalibor is uw hond niet alleen beschermd tegen teken, maar ook tegen exotische parasieten zoals zandvliegen en hartwormmuggen. Door frictie van de band over de huid, komt de actieve stof vrij. De band werkt ongeveer twee weken na het omdoen optimaal. De band is op maat te maken en af te knippen.
Indicaties: Beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. Bestrijdt infestaties met teken gedurende 5 tot 6 maanden. Bestrijdt bloedzuigende phlebotome zandvliegen gedurende 5 tot 6 maanden. Heeft een anti-feeding effect op volwassen muggen gedurende 6 maanden. Handig voor op vakantie.
Scalibor Protectorband S/M: kleine tot middelgrote honden. Scalibor Protectorband L: grote honden.
Contra-indicaties: Puppy’s jonger dan 7 weken oud. Honden met huidlaesies. Honden met een bekende overgevoeligheid voor pyrethroïden. Katten.

Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.