Kat a Lax

4.5 Stars
5 Beoordelingen
Kat a Lax is een aanvullend diervoeder in pastavorm voor katten met haarballen. Kat-a-lax lost haarballen op en heeft een laxerende werking. Kan ook toegediend worden om obstipatie bij spijsverteringsproblemen te voorkomen. De pasta is eenvoudig op de poot van de kat aan te brengen waardoor het dier dit zal aflikken.

Doeldier(en):
Kat.

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Pasta voor orale toediening.

Werkzaam tegen:
Darmen

Omschrijving:
Het verwijderen en voorkomen van haarballen.

Contra-indicaties:
Geen.
Kat-a-lax | 56,7 g

Kat-a-lax | 56,7 g

8718444270072

Op voorraad

€14.13 €12.29

Beoordelingen

5 Stars
Werkt Goed
"Het werkt uitstekend bij mijn poes van bijna 11 jaar. Ze vindt het ook nog lekker."
-
5 Stars
Haarbal Pasta Voor Onze Kat
"Kat-a-lax is de lekkerste haarbalpasta. Ik gebruik deze al jaren maar is hier in buurt niet meer verkrijgbaar dus ik war uitgeweken naar een ander merk. Niet te vreten, dus nu maar bij kathond gekocht. Wat mij verrastte op het internet bij kathond ook nog veel goedkoper."
-
5 Stars
Kat Al Lax
"Fijn dat dit Produkt bij kathond.nl te koop ist; scheelt bijna de helft v / d prijs van wat ik bij de Dierenarts voor moet betalen. Mijn kater gebruikt dit elke dag."
-
4 Stars
Ok
"Mijn katten krijgen dit door hun dagelijkse portie of blikvoer. Ze vinden het heerlijk :) Momenteel even echt nodig vanwege de verharing zoals elk jaar. werkt heel goed!!!"
-
4 Stars
Tevreden
"Mijn kater gebruikt kat a lax dagelijks en is er erg gebaat bij. Bij kathond betaal ik bijna de helft wat het kost bij de dierenarts, dit is natuurlijk erg fijn!"
-