Seresto Kat | 38 Cm

400722103-5442

Seresto halsband Kat ter bestrijding van vlooien en diverse tekensoorten bij de kat.
Blijft werkzaam tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden.
Band met een lengte van 38 cm.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€31.50
Op voorraad
Details

De Seresto halsband heeft een unieke werking: hij doodt vlooien en teken namelijk bij contact, waardoor uw huisdier niet eerst hoeft te worden gebeten. De werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine van de Seresto halsband verspreiden zich over de huid en vacht van uw huisdier en beschermen tot 8 maanden lang. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.


Daarnaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis).
Indicaties: Doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien.. Doodt teken en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe teken.. Beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving van uw kat.. Geschikt voor katten met een vlooienallergie..
Contra-indicaties:

Seresto Kat mag niet gebruikt worden bij kittens die jonger zijn dan tien weken of bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine of één van de hulpstoffen.


Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.