Seresto Hond Groot | 70 Cm

400722103-5466

Seresto halsband Hond groot ter bestrijding van vlooien en diverse tekensoorten bij de hond.
Behandeling van besmetting met bijtende/zuigende luizen.
Blijft werkzaam tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden.
Band met een lengte van 70 cm.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€31.50
Op voorraad
Details

De Seresto halsband heeft een unieke werking: hij doodt vlooien en teken namelijk bij contact, waardoor uw huisdier niet eerst hoeft te worden gebeten. De werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine van de Seresto halsband verspreiden zich over de huid en vacht van uw huisdier en beschermen tot 8 maanden lang. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.


Daarnaast beschermt Seresto tegen de ontwikkeling van vlooienlarven en kan het ingezet worden als behandeling van luizenbesmetting (Trichodectes canis).


Seresto hond is verkrijgbaar in 70 cm voor honden >8kg (zwaarder dan 8kg) en in 38 cm voor honden <8kg (lichter dan 8kg).
Indicaties: Doodt vlooien en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien.. Doodt teken en beschermt tot 8 maanden tegen nieuwe teken.. Doodt bijtende/zuigende luizen.. Verlaging van het risico op infectie met Leishmania door zandvliegjes.. Beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving van jouw hond..
Seresto < 8 kg is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 8 kg.. Seresto > 8 kg is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 8 kg.. Geschikt voor honden met een vlooienallergie..
Contra-indicaties: Puppy’s jonger dan 7 weken.. Honden die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine of één van de hulpstoffen.. Katten: voor katten kan de Seresto Kat ingezet worden.

Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.

€31.50