Drontal Hond Groot Tasty | 2 Tabletten

400722103-7927

Drontal Dog voor de behandeling van rondwormen, zoals spoelwormen en haakwormen.
Voor de behandeling van de meest voorkomende lintwormen.
Geschikt voor honden: 1 tablet per 35 kg lichaamsgewicht.
Verpakking: 2 tabletten.

Fabrikant: Vetoquinol

Verkoper: Thirdstreet BV

€30.85
Op voorraad
Details

Drontal Dog is een breedspectrum ontwormingsmiddel. Dat betekent dat het werkt tegen de voornaamste rond- en lintwormen bij jouw hond. Met een éénmalige toediening per behandeling, bestrijdt dit middel spoel-, lint-, haak- en zweepwormen.De tabletten komen bovendien in een smakelijke rundvleessmaak.


Wormen bij honden komen veel meer voor dan de meeste mensen denken. Deze nare beestjes kunnen lelijk huishouden. Spoelwormen maken een rondreis door het lichaam en kunnen organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken. Andere wormen beschadigen de darmwand en verminderen hierdoor niet alleen de opname van voedingsstoffen, maar kunnen ook leiden tot diarree of braken. Wormen hebben ook een nadelige invloed op de werking van een vaccinatie. Ontworm je hond daarom regelmatig (het liefst 4 keer per jaar).


Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar.
Contra-indicaties: Drontal DogHonden die lichter zijn dan 2,5 kg. In combinatie met een ontwormingsmiddel dat Piperazine bevat. Het wordt afgeraden om Drontal Dog tijdens het eerste en tweede trimester van de dracht te gebruiken. Drontal Large DogBij honden die lichter zijn 10 kg. In combinatie met een ontwormingsmiddel dat Piperazine bevat. Het wordt afgeraden om Drontal Large Dog tijdens de eerste helft van de dracht te gebruiken.