Laxulon

4.5 Stars
8 Beoordelingen
AA Laxulon is een middel ter voorkoming van obstipatie. In de dikke darm wordt lactulose omgezet in stoffen die de natuurlijke darmwerking stimuleren en reguleren, met als gevolg de vorming van een natuurlijke ontlasting. Het kan enkele dagen duren voordat de gewenste laxerende werking optreedt.

Doeldier(en):
Hond, Kat

Leeftijd:
Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior.

Toedieningswijze:
Orale vloeistof

Werkzaam tegen:
Geen

Omschrijving:
Laxulon is een vloeibaar hulpmiddel ter stimulering van de darmwerking van hond en kat.

Contra-indicaties:
Uitdroging
Laxulon | 125 ml

Laxulon | 125 ml

8718444270058

Op voorraad

€12.02 10.45

Bestel

Beoordelingen
 

5 Stars
Laxulon
"Zoals veel bejaarde katten heeft ook mijn kat verstopping, en zeer ernstig mag ik wel zeggen. Hij moet iedere dag laxeermiddel gebruiken., en aanzienlijk betaalbaarder! Ik ben zeer tevreden over laxulon. Zolang ik maar iedere dag zorg dat hij zijn dosis binnenkrijgt, kan hij probleemloos poepen."
-
5 Stars
Laxulon
"Mijn kat had regelmatig last van verstopping. op aanraden dierenarts gebruiken we 4,5 ml Laxulon over het nat voer. Sindsdien (ruim een jaar geleden) heeft hij geen last meer van verstopping."
-
4 Stars
Laxulon
"Sinds mijn hond laxulon krijgt, heeft ze geen buikpijn meer en een veel betere Stoelgang. Bovendien vindt ze het lekker. prima product."
-
5 Stars
Prima
"Naar volle tevredenheid"
-
4 Stars
Tevreden
"Het product is heel eenvoudig bij het eten toe te voegen. Onze poes merkt niet dat het bij haar eten zit. Het effect is ook super; mijn poes kan zonder pijn en angst in de kattenbak!"
-
4 Stars
Beter
"Prima vervanging van Laxatract dat ik eerder gebruikte maar iets duurder is. Ik spuit elke ochtend en avond 2-3 ml met het bijgeleverde spuitje in de bek van mijn nu 16 jarige kat, waardoor zijn ontlasting niet te hard wordt en het poepen makkelijker gaat. Zonder dit middel heeft hij veel moeite en pijn met poepen a.g.v. de artrose in zijn rug en staart."
-
5 Stars
Prima Spul
"Prima vervanging van Laxatract en stuk goedkoper bij kathond. . Ik spuit elke ochtend en avond 2-3 ml met het bijgeleverde spuitje in de bek van mijn nu 16-jarige kat, waardoor zijn ontlasting niet te hard wordt en het poepen makkelijker gaat. Zonder dit middel heeft hij veel moeite en pijn met poepen."
-
4 Stars
Effectief
"helpt zeer goed voor oudere poezen."
-

Item 1 tot 1 (van 1 items)