Nutri-plus

4.5 Stars
3 Beoordelingen
Nutri plus gel kan kan worden gegeven worden om het herstel van uw kat of hond te bevorderen of gedurende fysiek zware periodes. Het supplement bevat zeer makkelijk verteerbare componenten waardoor uw kat of hond het heel snel opneemt. Nutri plus is eenvoudig direct door het voedsel toe te dienen

Doeldier(en):
Kat.

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Pasta voor oraal gebruik.

Werkzaam tegen:
Huid - Vacht, Vitaminen

Omschrijving:
Energierijke pasta te gebruiken bij intensieve lichamelijke inspanningen, ter ondersteuning van herstel na ziekte of operatie en bij de stimulering van de eetlust.

Contra-indicaties:
Geen
Nutri-plus Cat | 70.9 gram
Nutri-plus Gel | 120 gram

Op voorraad

€17.77 €15.45

Beoordelingen

5 Stars
Nutri Van Virbac
"heel makkelijk om bij jullie te bestellen, het was een snelle service, en wat ik wel fijn vond dat ik mijn levering kon volgen, ik zal zeker bij jullie nog bestellen. Bedankt voor de fijne en snelle service."
-
4 Stars
Nutir Plus
"Goed product, nutri plus. Altijd handig om in huis te hebben wanneer de hond even lusteloos is. Zo krijgt ze wel de vitamines binnen en het verbetert de eetlust"
-
4 Stars
Nutri
"Heel gemakkelijk om bij jullie te bestellen. het was een snelle service, en wat ik wel fijn vond dat ik mijn levering kan volgen, Ik zal zeker bij jullie nog wel eens bestellen, omdat ik er enorm tevreden over ben, bedankt voor de goeie service."
-