Seresto Kat

4.5 Stars
12 Beoordelingen
Seresto is een vlooien en teken halsband die direct bescherming biedt. De band is eenvoudig te bevestigen en de katten hebben er geen last van. Deze bescherming tegen vlooien en teken houdt tot 8 maanden aan. Zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie.

Doeldier(en):
Kat

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Grijze, geurloze halsband.

Werkzaam tegen:
Vlooien, Teken

Omschrijving:
Behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides felis)gedurende 7 tot 8 maanden. De werzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bechermt de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven gedurende 8 maanden. Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatiitis (VAD) Het product heeft een persiterende acaricide(dodende) werkazaamheid tegen tekeninfestaties gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die voorafgaand aan de behandeling reeds aanwezig waren op de kat, niet binnen 48 uur na het aanbrengen van de halsband gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizeninfestaties. De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties:
De Seresto halsband mag niet aangebracht worden bij kittens jonger dan 10 weken. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.
Seresto band Kat | 38 cm

Op voorraad

€28.87 €25.10

Beoordelingen

5 Stars
Seresto Kat, Goed Spul Maar Duur
"Ik gebruik de band nu zo'n 8 jaar voorde katten. Werkt goed en is veilig. Seresto is wel erg duur."
-
5 Stars
Seresto Voor Onze Kat En Honden
"Dit product bevalt ons uitstekend. We gebruiken het nu een paar jaar zowel voor onze grote en de kleine hond en ook voor onze kat werkt het."
-
5 Stars
Seresto Voor Mijn Kater
"Sinds mijn kat deze serestoband draagt, heeft ze geen teken en vlooien meer gehad."
-
5 Stars
Seresto
"dit is het enige Produkt dat écht werkt, Bovendien ben je gerust voor 8 maanden. hun VAChT wordt er ook mooier van en onze katten zijn verlost van vlooien en teken."
-
5 Stars
Bayer, Seresto
"Prima Produkt. Het vlooienprobleem is opgelost"
-
4 Stars
Sereso Kat
"Onze poes heeft nu al 2 x de Band verloren beetje duur grapje. Zat goed. De werking ist super als Zij hem om heeft"
-
5 Stars
Super Product
"De teken en Vlooien liggen versuft op de vacht van mijn katten, geweldig product"
-
4 Stars
Serestoband Voor Onze Kat
"Wij wonen in het Buitengebied en onze katten kwamen regelmatig thuis met een teek. We hebben deze band 3 jaar geleden aangeschaft en dit verleden tijd. Nooit meer een teek gezien. Een echte aanrader dus. ik koop elke maand een nieuwe. De beste prijs altijd bij kathond.nl"
-
5 Stars
Zeer Tevreden Klant
"Het aanbrengen van het product moet je even goed bekijken ,de katten hadden veel vlooien en ik ontvlooide ze toch steeds met pipetten,toch waren ze constant aan het krabben ,na het aandoen van de bandjes ,was het jeuken snel over en de beestjes zijn verdwenen?? Ik ben wel blij dat ik er 8 mnd niet naar om hoef te kijken !,hoop dat het zo werkt !"
-
4 Stars
Top Seresto
"Als u houdt van uw kat gebruik dan seresto. Het is een topproduct, en in verhouding met de maandelijkse ampullen van andere merken is het het geld dubbel en dwars waard!"
-
5 Stars
Geweldig Product
"Onze kaer kan nu de hele dag in het bos zijn en jagen en daarna slapen zonder dat ze gehinderd wordt door teken. Daardoor krijgt ze meer rust, op gewicht en heeft ook een mooiere vacht. Zonder band verwijderde ik drie tot vier teken per dag. Geweldig product dus met idd langdurige werking."
-
3 Stars
Opluchting
"Doeltreffend werkzaam, 100% betrouwbaar, , Stinken niet, handig in gebruik, Werkt de beloofde 8 maand. Goedkoper dan druppels en hoef je maar 1 keer in de 8 maanden te vervangen, Na 9 mnd weer nieuw besteld Kat verlost van die vervelende beestjes"
-

Andere klanten kochten ook

Milbemax Kat | 10 tablMilbemax Kat | 10 tabl

€49.45 €43.00

Milbemax Kat | 20 tablMilbemax Kat | 20 tabl

€109.25 €95.00