Seresto Kat

4 Stars
3 Beoordelingen
Seresto is een vlooien en teken halsband die direct bescherming biedt. De band is eenvoudig te bevestigen en de katten hebben er geen last van. Deze bescherming tegen vlooien en teken houdt tot 8 maanden aan. Zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie.

Doeldier(en):
Kat

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Grijze, geurloze halsband.

Werkzaam tegen:
Vlooien, Teken

Omschrijving:
Behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides felis)gedurende 7 tot 8 maanden. De werzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bechermt de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven gedurende 8 maanden. Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatiitis (VAD) Het product heeft een persiterende acaricide(dodende) werkazaamheid tegen tekeninfestaties gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die voorafgaand aan de behandeling reeds aanwezig waren op de kat, niet binnen 48 uur na het aanbrengen van de halsband gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizeninfestaties. De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties:
De Seresto halsband mag niet aangebracht worden bij kittens jonger dan 10 weken. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.
Seresto band Kat | 38 cm

Op voorraad

€25.76 22.40

Bestel

Beoordelingen
 

4 Stars
Top Seresto
"Als u houdt van uw kat gebruik dan seresto. Het is een topproduct, en in verhouding met de maandelijkse ampullen van andere merken is het het geld dubbel en dwars waard!"
-
5 Stars
Geweldig Product
"Onze kaer kan nu de hele dag in het bos zijn en jagen en daarna slapen zonder dat ze gehinderd wordt door teken. Daardoor krijgt ze meer rust, op gewicht en heeft ook een mooiere vacht. Zonder band verwijderde ik drie tot vier teken per dag. Geweldig product dus met idd langdurige werking."
-
3 Stars
Opluchting
"Doeltreffend werkzaam, 100% betrouwbaar, , Stinken niet, handig in gebruik, Werkt de beloofde 8 maand. Goedkoper dan druppels en hoef je maar 1 keer in de 8 maanden te vervangen, Na 9 mnd weer nieuw besteld Kat verlost van die vervelende beestjes"
-

Item 1 tot 1 (van 1 items)