Zymoral

4.5 Stars
9 Beoordelingen
Pancreatitis komt bij honden veel voor. Het belangrijkste in de behandeling is pijn en shock te bestrijden zodat bijv bloeddruk en nierfunctie genormaliseerd worden. Zymoral helpt hierbij d.m.v (natuurlijke) enzymen de ontregelde enzym produktie van de alvleesklier (pancreas) over te nemen.

Doeldier(en):
Hond en kat.

Leeftijd:
Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Poeder voor oraal gebruik.

Werkzaam tegen:
Gewrichten

Omschrijving:
Darmen, Alvleesklier.

Contra-indicaties:
Geen.
Zymoral Pancreaspoeder | 120 g

Op voorraad

€36.22 31.50

Beoordelingen

5 Stars
Zymoral Voor Mijn Hond
"Gebruik al maanden dit produkt in verband met Alvleesklier probleem bij mijn Jack Russell. Gelukkig eet ie alles wat ik m voorschotel."
-
5 Stars
Zymoral
"Het is een goed product. Op aanraden van de dierenarts zijn we dit gaan gebruiken voor onze kat en de verhoogde waarde van de de alvleesklier werd lager. Je moet dit medicijn alleen op aanraden van de dierenarts gebruiken, want een alvleesklier ontsteking is pijnlijk, er zijn dus ook ander medicijnen nodig. via kathond.nl wel de beste prijs kunnen vinden. Dit scheelt nogal met de prijs welke de dierenarts vraagt."
-
5 Stars
Poeder Zymoral
"Werkt net zo goed als het origineel dat bij de apotheek dubbel zo veel kost!"
-
5 Stars
Zymoral
"Onze hond was al aantal maanden aan de diarree. Nu hij Zymoral pancreaspoeder gebruikt is zijn ontlasting vaster geworden. Bovendien iss zijn eetlust enorm verbeterd. Hij was sterk vermagerd en komt nu gelukkig weer aan."
-
5 Stars
Zymoral
"Zonder dit Produkt zou mijn kat niet kunnen Overleven. Het is wel jammer dat ze het niet uit zichzelf wil eten. Ik los het daarom op in water …"
-
4 Stars
Zymoral
"Uitstekend. Waarschijnlijk Levenslang gebruiken. Overweeg niet om naar een alternatief te kijken. ook goede prijs op het internet."
-
4 Stars
Zymoral
"zeer tevreden über het resultaat !!"
-
4 Stars
Super
"Hallo Goede ervaringen met zymoralpoeder. Onze hond heeft al jaren pancreas problemen. Bas doet er goed op meng het poeder door zijn verse vlees. Hij eet het met smaak op iedere dag weer. Veel minder diarree en darmproblemen voordat we met het poeder begonnen. Dus een zeer tevreden klant. btw ook de prijs is goed...."
-
3 Stars
Werkt
"Goed !!Onze hond is er enorm mee geholpen"
-