Feliway Friends Verdamper

De Feliway Friends Verdamper is speciaal ontwikkeld voor huishoudens waarin meerdere katten verblijven. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing om spanningen en conflicten tussen katten, waaronder bijvoorbeeld vechten, najagen, blokkeren en staren naar elkaar te verminderen.


De verdamper verspreidt een geurloos feromoon, het zogenaamde Cat Appeasing Feromoon. Dit feromoon wordt door de moederpoes afgegeven om haar kittens een veilig gevoel te geven; het zorgt er tevens voor dat zij zich sterk aan elkaar hechten. Op deze wijze draagt Feliway Friends bij aan de vermindering van spanningen en kunnen jouw katten beter met elkaar omgaan. De starterskit wordt geleverd met een verdamper en navulling. De navulling is ook los verkrijgbaar. Wanneer je merkt dat jouw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben, wordt aangeraden Feliway Friends gelijktijdig te gebruiken in combinatie met Feliway Classic.


Gouden regels voor een gelukkig huishouden

Wil je dat je katten in harmonie samenleven? Naast Feliway Friends is het belangrijk de onderstaande tips op te volgen:


Zorg ervoor dat jouw katten elk een eigen voer- en drinkbak, kattenbak en krabpaal hebben. Bied jouw katten voldoende privacy: zet voer- en drinkbakjes dus op een gepaste afstand van elkaar weg. Geef je katten geen straf! Dit zou het conflict tussen jouw katten juist kunnen versterken. Haal jouw katten uit elkaar wanneer zij vechten door ze af te leiden met een speeltje of iets tussen hen in te zetten.

Indicaties
Helpt het verminderen van spanningen en conflicten tussen huiskatten. Speciale verdamper die ‘moederferomonen’ verspreidt. Zelfs wanneer katten al jaren vechten. Eenvoudig in gebruik.