Feliway Friends Verdamper

5 Stars
3 Beoordelingen

De Feliway Friends Verdamper is speciaal ontwikkeld voor huishoudens waarin meerdere katten verblijven. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing om spanningen en conflicten tussen katten, waaronder bijvoorbeeld vechten, najagen, blokkeren en staren naar elkaar te verminderen.


De verdamper verspreidt een geurloos feromoon, het zogenaamde Cat Appeasing Feromoon. Dit feromoon wordt door de moederpoes afgegeven om haar kittens een veilig gevoel te geven; het zorgt er tevens voor dat zij zich sterk aan elkaar hechten. Op deze wijze draagt Feliway Friends bij aan de vermindering van spanningen en kunnen jouw katten beter met elkaar omgaan. De starterskit wordt geleverd met een verdamper en navulling. De navulling is ook los verkrijgbaar. Wanneer je merkt dat jouw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben, wordt aangeraden Feliway Friends gelijktijdig te gebruiken in combinatie met Feliway Classic.


Indicaties
Helpt het verminderen van spanningen en conflicten tussen huiskatten. Speciale verdamper die ‘moederferomonen’ verspreidt. Zelfs wanneer katten al jaren vechten. Eenvoudig in gebruik.

Review Prev
Beoordelingen
Review Next

5 Stars
Feliway
"Goed product"
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Feliway
"100% tevredenheid"
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Goede Website
"Gebruik dit al jaren en voldoet. Handig om hier te bestellen. Snelle levering"
Toegevoegd door:
-