Zymoral Pancreaspoeder

4.5 Stars
7 Beoordelingen

Zymoral pancreaspoeder is een voedingssupplement dat ingezet kan worden ter ondersteuning van alvleesklierproblemen bij honden en katten. Het voedingssupplement heeft een vanille geur.


Zymoral kan de door pancreatitis ontstane verteringsproblemen opvangen omdat de hierin aanwezige (natuurlijke) enzymen de gestoorde enzymproductie van de aangetaste alvleesklier overnemen.Pancreatitis is een aandoening van de pancreas (alvleesklier) die onderverdeeld wordt in klinisch te onderscheiden acute en chronische pancreatitis. Bij honden komt pancreatitis veelvuldig voor. Chronische pancreatitis kan resulteren in beschadiging van alvleesklierweefsel en storingen en/of het stilvallen van exocriene alvleeskliersecretie.


Zymoral Pancreaspoeder | 120 Gr

Op voorraad

€43.21*

Zymoral Pancreaspoeder | 240 Gr

Review Prev
Beoordelingen
Review Next

5 Stars
Snelle Verzending
"Werkt snel"
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Zymoral Voor Mijn Hond
"Gebruik al maanden dit produkt in verband met Alvleesklier probleem bij mijn Jack Russell. Gelukkig eet ie alles wat ik m voorschotel."
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Poeder Zymoral
"Werkt net zo goed als het origineel dat bij de apotheek dubbel zo veel kost!"
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Zymoral
"Zonder dit Produkt zou mijn kat niet kunnen Overleven. Het is wel jammer dat ze het niet uit zichzelf wil eten. Ik los het daarom op in water …"
Toegevoegd door:
-
4 Stars
Zymoral
"Uitstekend. Waarschijnlijk Levenslang gebruiken. Overweeg niet om naar een alternatief te kijken. ook goede prijs op het internet."
Toegevoegd door:
-
4 Stars
Zymoral
"zeer tevreden über het resultaat !!"
Toegevoegd door:
-
4 Stars
Super
"Hallo Goede ervaringen met zymoralpoeder. Onze hond heeft al jaren pancreas problemen. Bas doet er goed op meng het poeder door zijn verse vlees. Hij eet het met smaak op iedere dag weer. Veel minder diarree en darmproblemen voordat we met het poeder begonnen. Dus een zeer tevreden klant. btw ook de prijs is goed...."
Toegevoegd door:
-